Adatkezelési szabályzat

A SkyMongoose Kft. üzemelteti a https://tikex.com domainen található jegyértékesítési oldalt és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat (a továbbiakban: "Szolgáltatás"). Az alábbiakban meghatározzuk az adatkezelési elveket, amelyeket a Szolgáltatás használata során követünk.

 1. Az adatkezelő

  Az adatok kezelője a SkyMongoose Kft. (székhely: 8200 Veszprém, Nap utca 10., adószám: 29173727-1-19, cégjegyzékszám: 19-09-521931), aki a Szolgáltatás üzemeltetője és az adatok kezelője.

 2. Az adatkezelés célja

  Az adatkezelés célja a Szolgáltatás nyújtása, az ügyfélkapcsolatok kezelése, a vásárlók igényeinek kielégítése, a nyereményjátékok szervezése, az üzleti tevékenység hatékonyabbá tétele, valamint a látogatók által feltöltött nyereményjáték fotóinak felhasználása promóciós videókban, mely videóket más résztvevők a közösségi médiában megoszthatnak. A fotók felhasználásához a résztvevők előzetesen hozzájárulásukat adják.

 3. Az adatkezelés jogalapja

  Az adatkezelés jogalapja a Szolgáltatás használatához kapcsolódó szerződés teljesítése, a felhasználó hozzájárulása, valamint az adatkezelő jogos érdekei.

 4. Az adatok típusa

  Az adatkezelés során az alábbi típusú adatok kerülnek kezelésre:

  • az ügyfél neve, e-mail címe és számlázási adatai
  • a vásárlás során űrlapon megadott egyedi kérdések és válaszok
  • a nyereményjátékban való részvétel során feltöltött fotók
  • a bejelentkezés során használt Facebook és Google fiókhoz kapcsolódó adatok, beleértve a Facebook Pixel és Google Analytics használatát a felhasználói élmény javítása és a marketing céljaira történő adatgyűjtés érdekében
  • a fizetési tranzakciók követése érdekében szükséges Barion Pixel használata
  • a Szolgáltatás igénybevétele során keletkezett egyéb adatok

 5. Az adatkezelés időtartama

  Az adatkezelő az adatokat csak annyi ideig tárolja, ameddig az az adatkezelés céljainak megvalósításához szükséges. Az adatokat a Szolgáltatás használata során keletkezéstől számított 5 évig őrizzük meg.

 6. Az adatkezelés biztonsága

  Az adatkezelő megtesz minden szükséges biztonsági intézkedést az adatok biztonságos kezelése érdekében. Az adatokat a Szolgáltatás használatával kapcsolatos jogszabályi kötelezettségeknek. Az adatokat az Amazon Web Services (AWS) felhőalapú szolgáltatásain keresztül tároljuk, amely magas szintű biztonsági és adatvédelmi szabványokat biztosít.

ÁSZFGDPRbarion-logoPLCE